Colonie 7 belevingsmarkt Merksplas 31 juli 2024

Colonie 7 belevingsmarkt Merksplas 31 juli 2024

Op woensdag 31 juli is het zover: de allereerste Colonie 7 Belevingsmarkt staat op het programma! Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol gezelligheid, smaak en vertier.

Kom en ontdek de betoverende sfeer op het binnenplein, waar lange tafels uitnodigend gedekt zijn en waar je geniet van een warme en hartelijke ambiance. Lokale lekkernijen en verfrissende drankjes wachten op je, terwijl je wordt omringd door de klanken van gezellige muziek en live entertainment. Het wordt een avond om te genieten, te proeven en nieuwe smaken te ontdekken, allemaal gepresenteerd door onze lokale ondernemers die trots zijn op hun creaties.

Laat je verrassen door het diverse aanbod van onze gezelligste markt in de Kempen! Van heerlijke nacho's tot gebraden kip, van kleurrijke rauwkost tot verleidelijke mocktails & sapjes, en van ambachtelijke kazen tot sappige kersen en romig ijs - er is voor elk wat wils! Vergeet vooral niet te smullen van de overheerlijke rijstpap, een lokale favoriet die je zeker niet mag missen.

Breng je eigen bord, bestek en glas mee en duik in deze culinaire ervaring, waarbij je zintuigen geprikkeld worden en je geniet van de beste smaken die onze regio te bieden heeft. Of je nu komt voor het eten, de sfeer, de muziek of gewoon voor een gezellige avond uit - deze Colonie 7 Belevingsmarkt heeft voor ieder wat wils!

Mis dit unieke evenement niet en maak deel uit van deze bijzondere avond vol verrassingen en culinaire hoogstandjes. We kijken er naar uit je te verwelkomen en samen te genieten van een onvergetelijke Marktistick onder de belevingsmarkt! 

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie